Om oss

Grunden till ett bra mående och en sund relation bygger på förståelse, tillit och respekt – åt båda håll. Vi intresserar oss väldigt mycket för hundars psykologi, deras signaler och mående. Vi utgår från varje hunds specifika utmaningar och vad som ligger till grund för hundens problem. Vi hjälper dig förstå din hund, vad den kommunicerar och ger dig verktyg att hjälpa dig och din hund.

Om du upplever utmaningar eller problem med din hund finns vi här för dig. Välkommen att boka tid för en konsultation!

Anders

Gift med Louise och husse till Nemo, Dante, Cocos, Alba, Mini, Ella och Lattjo. Utbildad hundinstruktör, hunddagisföreståndare, problemhundsutredare och har utbildning i hjärt- lungräddning för hund bland mycket annat. Är väldigt intresserad av och har gedigen kunskap om hundars psykologi, signaler och kommunikation.

Kontakt:
anders@dosbarbas.se
070-226 99 11

Louise

Gift med Anders och matte till Nemo, Dante, Cocos, Alba, Mini, Ella och Lattjo. Utbildad hundfrisör, hunddagisföreståndare, problemhundsutredare och har utbildning i hjärt- lungräddning för hund bland mycket annat. Är väldigt intresserad av och har gedigen kunskap om hundars psykologi, signaler och kommunikation.

Brinner lite extra för trygg hantering och delar gärna med sig av råd och tips. Har stort kunnande och bred erfarenhet av omplacerade hundar, oavsett om hundarna kommer från Sverige eller annat land.

 

Kontakt:
louise@dosbarbas.se
070-990 68 10

Nemo

Dvärgschnauzer född 2014. En liten hund med stor personlighet. Nemo vill ha ordning och reda omkring sig och är snabb att tala om för sin omgivning när saker och ting förändras.

Dante

Dvärgschnauzer född 2015. Lika glad och social som envis och tuff. Dante älskar när det händer saker och är alltid på humör för träning och äventyr. Han är dessutom den som oftast stör Nemos ordning.

Cocos

Blandras född 2016. Växte upp på ett shelter i Murcia och kom till oss när han var 1,5 år gammal. Cocos är den vänligaste av hundar och tar aldrig mer plats än han behöver.

Mini

Vår grand old lady. En liten hund med en väldigt stor aura. Mini är vår spanska gatuprinsessa som älskar människor och är en stjärna på att mingla.

Alba

Dvärgschnauzer född 2017. Alltid glad och redo för upptåg. Alba är vår självutnämnda vakt som alltid har jour och gärna talar om när det händer något. Hon är en riktig socialiseringsexpert och fenomenal på att få blyga hundar att komma ut ur sitt skal.

 

Ella

Riesenschnauzer född 2016. Stor, svart och snäll. Hon älskar närhet lika mycket som att gå långa promenader eller sätta fart över öppna ytor. Ella är ofta med som en del av vår verksamhet, t ex under privatträningar.

 

Lattjo

Dvärgschnauzer född 2021. Vår senaste flockmedlem ser livet som en lek och gör allt i tillvaron med fart och fläkt. Han är en kul krabat som sprider glädje omkring sig.

 

Följ oss på instagram