Hundvård – inte bara en frisyr

Pälsvård och omvårdnad
Alla hundar mår bra av pälsvård och omvårdnad, oavsett ras, pälstyp och ålder. Att regelbundet bada och borsta bort gammal päls mår alla hundar bra av, även hundar som inte friseras i övrigt. Många äldre hundar blir som unga på nytt när dom får en skön spa-behandling och att tidigt börja träna valpen i hantering är viktigt av många anledningar, inte minst vid framtida besök hos veterinären. Är valpen van att stå på ett bord och att bli hanterad, fått klorna klippta, tänderna borstade osv så ger du din hund en mycket bättre förutsättning för ett lugnt och trevligt besök hos veterinären. Genom regelbunden pälsvård och hantering upptäcker man också lättare sånt som man annars skulle kunna missa, t ex små sår, fästingar, spruckna klor, hudirritation eller infekterade ögon/öron.

Jag, Louise, är utbildad och diplomerad hundfrisör och är även medlem i Sveriges Hundfrisörers Förening (SVHF). Jag erbjuder det mesta inom hundvård såsom trimning, klippning, bad, kloklippning och valpträning.

Boka pensionat med spa-behandling/klippning/trimning
Om du ska boka in din hund på vårt pensionat går det alldeles utmärkt att boka in hundvård. Vi ger då 10% rabatt på behandlingen. För visst vore det härligt att hämta hem en nytvättad/nyfriserad hund!

Har ni en ny hund?
Har du/ni en ny familjemedlem – missa inte vår kurs ”Ny i familjen” där ni får de viktigaste tipsen för att hjälpa hunden att komma till rätta i sitt nya hem. Vi lär er grunden till enkel hantering/pälsvård och vardagslydnad.

Butiken
I vår lilla butik finns pälsverktyg, hundschampo, halsband, koppel, selar, bajspåsar och hundgodis till försäljning.

Före- & efterbilder

Följ oss på instagram